publication . Article . 1972

Qyteti ilir i Lisit. Origjina dhe sistemi i fortifikimit të tij

Frano Prendi; Koço Zheku;
Open Access
  • Published: 01 Jan 1972 Journal: Iliria, volume 2, pages 215-244 (issn: 1727-2548, Copyright policy)
  • Publisher: PERSEE Program
Abstract
Prendi Frano, Zheku Koço. Qyteti ilir i Lisit. Origjina dhe sistemi i fortifikimit të tij. In: Iliria, vol. 2, 1972. Qyteti Ilir. Botim i veçantë me rastin e «Kuvendit të parë të studimeve Ilire» mbajtur në Tiranë me 15-21 Shtator 1972. II. pp. 215-244.
Persistent Identifiers
Any information missing or wrong?Report an Issue