Filters (2)
Download Results
179 research outcomes, page 1 of 18
 • publication . Article . 2013
  Closed Access Albanian
  Authors:
  S. De Maria; Sh. Gjongecaj;

  Contributo che presenta i risultati degli scavi archeologici della Missione italo-albanese a Phoinike nell'anno 2012. Rilevante contributo sulle novità delle ricerche internazionali nella principale città greca dell'Epiro settentrionale

 • Ancora oggi l'Albania risente della grande incertezza lasciata in eredità dal regime socialista per quello che concerne la regolamentazione dei diritti proprietari. L'ateismo di Stato ha fatto sì che dall'espropriazione forzata delle terre e dei beni immobili non fosser...

 • publication . Article . 2013
  Open Access Albanian
  Authors:
  Dhimitër Çondi; David R. Hernandez;
  Persistent Identifiers
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Çondi Dhimitër, Hernandez David. Forumi romak Butrint 2012. In: Iliria, vol. 37, 2013. pp. 331-343.

  Add to ORCID
 • publication . Article . 2012
  Open Access Albanian
  Authors:
  Abazi , Enika;
  Publisher: HAL CCSD

  International audience; The arrangements offered by international community as solutions to Yugoslav dissolution process have significantly affected the development of the Kosovo conflict. These policies failed to produce consensus between the parties in conflict, inste...

 • publication . Article . 2014
  Open Access Albanian
  Authors:
  Bashkim Lahi; Manuel Fiedler;
  Persistent Identifiers
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Lahi Bashkim, Fiedler Manuel. Apolonia - Gërmime në Teatrin e Apollonisë, 2014. In: Iliria, vol. 38, 2014. pp. 221-225.

  Add to ORCID
 • publication . Article . 2014
  Open Access Albanian
  Authors:
  Stephane Verger; Saimir Shpuza; Philippe Lenhardt; François Quantin;
  Persistent Identifiers
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Verger Stéphane, Shpuza Saïmir, Lenhardt Philippe, Quantin François. Qyteti i sipërm i Apolonisë portiku i madh dhe agoraja helenistike. Gërmimet e viteve 2013-2014. In: Iliria, vol. 38, 2014. pp. 211-219.

  Add to ORCID
 • publication . Other literature type . 2015
  Albanian
  Authors:
  Van Gerven Oei, Vincent W.J. (Ed.);
  Persistent Identifiers
  Publisher: punctum books
  Add to ORCID
 • publication . Article . 2014
  Open Access Albanian
  Authors:
  Piotr Dyczek; Saimir Shpuza;
  Persistent Identifiers
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Dyczek Piotr, Shpuza Saïmir. Tre vjet gërmime shqiptaro-polake në Shkodër. In: Iliria, vol. 38, 2014. pp. 9-22.

  Add to ORCID
 • publication . Article . 2012
  Open Access Albanian
  Authors:
  Philippe Lenhardt; François Quantin; Saimir Shpuza; Stephane Verger;
  Persistent Identifiers
  Publisher: HAL CCSD

  Lenhardt Philippe, Quantin François, Shpuza Saïmir, Verger Stéphane. Gërmimet në portikun e madh dhe në agoranë e qytetit të sipërm Apoloni 2012. In: Iliria, vol. 37, 2013. pp. 291-302.

  Add to ORCID
 • publication . Other literature type . 2015
  Albanian
  Authors:
  Bejko, Julian;
  Persistent Identifiers
  Publisher: punctum books

  Tinguj lufte dhe këngë partizanësh shoqërojnë imazhet e para të filmit Lapidari.1 Operatori i vendosur majë një kodre fokuson gjithë luginën e gjelbër pjesërisht e mbu-luar nga tymnaja e luftimeve. Jemi pra diku rreth viteve ’43–’44 të shekullit të kaluar kur mbarë njer...

  Add to ORCID
179 research outcomes, page 1 of 18