Download Results
1 research outcomes, page 1 of 1
 • publication . Part of book or chapter of book . 2016
  Open Access Albanian
  Authors:
  Mandiq, Maria; Sivaçki, Ana;
  Publisher: Prishtine : Qendra Multimedia
  Project: MESTD | Language, folklore, migra... (178010)

  Në punim shqyrtohet ndikimi i konfliktit etno-politik në përdorimin e gjuhës shqipe në Beogradin bashkëkohor. Së pari jepet një tabllo e përgjithshme e pakicës shqiptare në Serbi, e veçantive demografike të saj, institucioneve dhe përdorimit të gjuhës. Duke u nisur nga ...

1 research outcomes, page 1 of 1