Filters (2)
Download Results
533 research outcomes, page 4 of 54
 • publication . Article . 1998
  Open Access Albanian
  Authors:
  Neritan Ceka;
  Persistent Identifiers
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Ceka Neritan. Pesëdhjet vjet studime për qytetet ilire / Fifty Years of Studies on Illyrian Cities. In: Iliria, vol. 28, 1998. Simpozium ndërkombëtar 9-10 Nëntor '48 Tiranë '98. 50 Vjet Arkeologji Shqiptare. pp. 121-128.

  Add to ORCID
 • other research product . 1976
  Open Access Albanian
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Ndreqje gabimesh - Errata corrige. In: Iliria, vol. 6, 1976. p. 424.

 • other research product . 1996
  Open Access Albanian
  Authors:
  Korkuti, Muzafer;
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Korkuti Muzafer. Prof. Dr. Skënder Anamali një ndër themeluesit e arkeologjise shqiptare / Le prof. Dr. Skënder Anamali, un des fondateurs de l'archéologie albanaise (1921- 1996). In: Iliria, vol. 26, 1996. pp. 273-280.

 • publication . Article . 1984
  Open Access Albanian
  Authors:
  Ilia Çano;
  Persistent Identifiers
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Çano Ilia. Rexhepaj (Vlorë) . In: Iliria, vol. 14 n°2, 1984. pp. 271-272.

  Add to ORCID
 • other research product . 1982
  Open Access Albanian
  Authors:
  Islami, Selim;
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Islami Selim. Koka e «hyjneshës » së Butrintit u kthye në atdhe / La tête de «la déesse » de Butrint retournée à sa patrie. In: Iliria, vol. 12 n°1, 1982. pp. 278-280.

 • other research product . 1982
  Open Access Albanian
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Konferenca kombëtare për formimin e popullit shqiptar, të gjuhës dhe të kulturës së tij / Conférence nationale sur la formation du peuple albanais, de sa langue et de sa culture . In: Iliria, vol. 12 n°2, 1982. pp. 289-290.

 • other research product . 1988
  Open Access Albanian
  Authors:
  Zeqo, Moikom;
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Zeqo Moikom. Zef Mirdita, Antroponimia e Dardanisë në kohën romake, 1981. In: Iliria, vol. 18 n°1, 1988. pp. 281-288.

 • publication . Article . Other literature type . 2015
  Open Access Albanian
  Authors:
  Bylo, Ardita;

  Për shumë prej nesh, blerja e një shtëpie është një nga vendimet më të rëndësishme si dhe ndonjëherë transaksioni më i madh financiar që mund të bëhet në jetë. Të qartësosh pyetjet përpara se të zgjedhësh një kredi do të thotë të bësh krahasimin mes marrjes së një kredi...

  Add to ORCID
 • publication . Article . 1974
  Open Access Albanian
  Authors:
  Dhimosten Budina;
  Persistent Identifiers
  Publisher: Tirana : Qendra e kërkimeve arkeologjike (Institut archéologique de Tirana)

  Budina Dhimosten. Rezultatet e gërmimeve arkeologjike të vitit 1973 në Antigone . In: Iliria, vol. 3, 1974. pp. 449-454.

  Add to ORCID
 • publication . Part of book or chapter of book . 2019
  Open Access Albanian
  Authors:
  de Rapper, Gilles;
  Publisher: HAL CCSD

  International audience

533 research outcomes, page 4 of 54