Language: Macedonian
(CSV)
Filter By:
 • Publication Date (31)
 • Access Mode (1)
 • Type (5)
 • Language (1)
 • Content Provider (7)
Language: Macedonian
(CSV)
 • Publication Date (31)
 • Access Mode (1)
 • Type (5)
 • Language (1)
 • Content Provider (7)
 • Средбата на Човекот со Соларис (кон Соларис од Станислав Лем)

  Other literature type Macedonian OPEN
  Ismajloska, Mersiha; (2015)
  Планетата Соларис, преку својот океан, има капацитет да ги извлече најсилните записи од мозоците на екипажот, а тие записи најмногу се врзани со емоции на тага, болка, уживање. Од нив го создава нивниот партнер/противник кој ги преиспитува не само нивните туку и своите ...
 • (
Last index information