Quick search
Advanced search in
Field to searchTerm
Add rule
Download Results
2 research outcomes, page 1 of 1
 • publication . Part of book or chapter of book . 2020
  Macedonian
  Authors:
  Kostov, Jovan;
  Publisher: HAL CCSD
  Country: France

  International audience

 • publication . Part of book or chapter of book . 2016
  Macedonian
  Authors:
  Jovan Kostov;
  Publisher: HAL CCSD
  Country: France

  International audience; Во последните дваесетина години, интересот за автоматската обработка на природните јазици во македонската научна фела постојано се зголемува. Потребата од користење софтвер за третман и обработка на пишани текстови, како и на говорни секвенции од...

2 research outcomes, page 1 of 1